Post by chromenanicgau on Mar 4, 2022 23:51:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Morgiana: Mysteries Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Morgiana: Mysteries Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi više novca ▞▞▞
▞▞▞ Morgiana: Mysteries Adventure 2022 version ▞▞▞
Za sada je zabavno igrati
Morgiana: Mysteries Adventure સાહસિક jxdg
Zabavno. Očaravajući
Sjajna igra s mnogo zagonetki i skrivenih objekata, nevjerojatna grafika, ali zaslon za igranje je smanjen i ima toliko sitnih detalja da postaje neodoljiv kada se igra na zaslonu telefona. Također se čini da usporava radnje. Preporuka za tablet.
Prije nekoliko mjeseci naišao sam na probleme na hrpi zemlje izvan slomljenog mosta, ali čini se da sada sve funkcionira. DODATNA RECENZIJA: Konačno sam kupio igru. I dalje sam uživao, ali su me živcirali skočni prozori koji su se pokušavali povezati s Gmailom - morao sam zatvoriti 3 uzastopna skočna prozora prije nego što sam se mogao vratiti u igru. Na kraju su mi nedostajale neke izrezane scene, i neke naracije... Nije cool. Nešto što bi programeri trebali pokušati ukloniti, stvarno. Ipak, odlična karta - vrlo dobro napravljena.
Svakako preporučam sve igre od 5BN. Kontrole rade dobro, a priče pružaju zanimljiv element. Do sada nismo imali problema s igranjem unatoč tome što je ovaj program napisan za stariju verziju androida.
Seven Samurai Sedam samuraja Andrei Rublev Andrej rubljov
Dragons Adventure , igra proširene stvarnosti , objavljena je u novembru ... objavljen je u maju 2014. za iOS, i 20. juna 2014. za Android i Facebook .
Morgiana: Mysteries Adventure 어드벤처 myc
Za sada jako dobro
a central mystery, and that the reader feels a sense of closure when this ... Now you start with the car fully filled and it is a bit of an adventure.
Time Mysteries: Inheritance (Full) APK 1.4 preuzimanja aplikacije za ...
Drugačije i zanimljivo
Neke igre su odlične, ali sam zabrinut zbog zadnje igre koju sam igrao koja je bila oštećena i prijavio probleme, ali stvari su se pogoršale! Mogao sam dodirnuti samo jedno po jedno slovo i imao sam sreću ako je jedno od slova izašlo kako treba i stavke na mojoj stranici izgleda zaslona nisu mogle biti premještene preko skočnog prozora koji je čitao zaključani zaslon i stvari su postale daleko gore i više ne bi mogle raditi na vlastitim radnim projektima. Prijavljivao sam probleme mnogo puta i nisam dobio nikakvu pomoć kakvu biste dobili s iPhoneom koji je uvijek pomagao
Tako glupo zašto ove igrice kažu da su besplatne kad nisu!!!!!! Omg, ne bi trebali imati igre ovdje koje kažu besplatno kada morate platiti, onda je to lažno oglašavanje
Volim ovu vrstu igre
... aesthetic high resolution anime wallpaper hd for android ... mage anime boy magic · magi adventure of sinbad anime season 2
Dobro, iako je pred kraj postalo malo dosadno s previše HOP-ova
Sjajna igra
Morgiana: Mysteries Adventure Adventure cxtb
Preuzeto dvaput i još uvijek nije na mom telefonu
Ovo je jedna od igara koja prikazuje za što je iPad tehnički sposoban. ... Pridružite se stotinama tisuća igrača Adventure Escape i pogledajte možete li
Do sada mi se sviđa,
4. scenarij je ušao i igra je bila gotova osim ako nisam kupio punu verziju. Potpuno BS da je kada sam preuzeo aplikaciju bila besplatna i NEMA spominjanja kupnje kako bih dovršio igru. SHADY SHADY SHADY!!!
Dan the Man: Action Platformer Arcade srgg
Vrlo dobro
Nije radilo
Morgiana: Mysteries Adventure Pustolovske igre xizo
Upute tijekom ove igre, nakon plaćanja, su na jeziku koji ne razumijem, zbog čega je nemoguće igrati ostatak igre. Povrat novca molim!
Totalni otpad što ne igra na mom telefonu. Skinuo sam ovu igricu 500 MB NEGO I NE RADI TOTALNI OTPAD 😡😡😡😡
Imao sam nekih problema na početku, zbog čega sam skoro deinstalirao igru. Ali onda sam pokušao ponovno (offline) i mogao sam igrati besplatni dio gotovo bez problema. Savjeti nisu baš od pomoći. Priča se čini dovoljno intrigantna, atmosfera je sablasna (što je dobro) i ima nekoliko zanimljivih mini igrica.
Za sada mi se sviđa igra tek nedavno počeo igrati! dobra grafika
Volim to
Morgiana: Mysteries Adventure સાહસિક gud
Nisam mogao igrati, smio sam samo gledati kako mi govori kako igrati bez opcije nakon naizgled 20-minutnog tutoriala o tome kako kliknuti na stavku od koje sam odustao (ne bi mi dopuštao da učinim ništa dok ne učinim ono što je rekao) vrlo frustrirajuće
U redu je.
Ova igra nije besplatna
Nisam stigao dovoljno daleko da stvorim mišljenje.
Nevjerojatno iskustvo do sada 😊👍👍
vau kako je zanimljiva igra.
Super igra hvala
Dobra igra, šteta što je tako kratka
👎 zagonetke nisu poput izgubljenih zemalja... rješavanje njih ne čini tako avanture
Užasno
Svidjela mi se igra dok nisam došla do razine kada sam morala platiti i bila bi to osim u SAD-u velika sramota
Uživati