Post by chromenanicgau on Mar 4, 2022 23:45:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult kulda ▞▞▞
▞▞▞ Kitty Cat Tycoon 2022 version ▞▞▞
Kitty Cat Tycoon Simülasyon sjd
Kitty Cat Tycoon ማስመሰል xyc
See mäng on hämmastav! kas sellel playrixi grupil on mingid you tube kanalid või midagi? ma olen ARMUNUD, mäng on hämmastav, kassid on jumalikud! omg kokku 1000 10-st haha! <
võiks olla parem aga SUPER ARMS!!!
Esinemisosakonnas on natuke probleeme, kuid üldiselt on see lõbus ja armas
See on nii lõbus! Olen seda mänginud ainult ühe tunni ja olen SÕLTUVUS, see on nii armas mäng! See on väga sõltuvust tekitav!Ma tean, et kulutasite aega mängu programmeerimiseks ja hindan seda tööd kõrgelt! Graafika on kena ja ma lihtsalt ei oska öelda, kuidas see mäng mulle meeldib :') Ma ei suuda seda desinstallida Redigeeri: Sel ajal kui mina ja mu sõber rääkisime, tekkis minu tahvelarvuti tõrge ja lülitus välja ning pärast selle uuesti avamist see taaskäivitub. Pole ühtegi rakendust, mille ma installisin.. Aga see pole ikkagi teie süü!
Saate vaadata reklaame, et saada (võimalust saada) suuremat tasu, mis on täiesti hea, kuid isegi kui teete seda korduvalt, tabavad teid ikkagi juhuslikud reklaamid. Sama hästi võiks seda nimetada reklaamisimulaatoriks.
Kui ma saaksin sellele mängule anda null tärni, siis ma annaksin. Jõuate teisele tasemele, kus saate oma esimese halduri ja see hangub, takistades teil sõime määramast. Mängu sulgemine ja tagasiminek ei tee teie heaks midagi, nagu sõime polekski mängus olemas olnud.
Lööge f2p seina umbes 6. tasemel. Mul oli siiani lõbus, hoolimata sellest, et kulutas nii palju aega reklaamide vaatamisele kui mängule. See on armas lõbus mäng ja on kahju, et desinstallin selle juba 5 päeva pärast. Ma ei soovita isegi installimisega vaeva näha, välja arvatud juhul, kui olete valmis maksma absurdseid rahasummasid mikrotehingute või reklaamideta "vip" eest.
See oli lõbus, kuid kolmandal tasemel olete sunnitud 2x tõuke reklaame vaatama, et edasi liikuda.
Mäng pole nii hull, kuid ma olen kõrini nägemast mängude reklaame, mis ei sarnane tegelikule mängule.
lõbus, kuid mulle ei meeldi, kuidas peate oma kasse uuendama, nii et nad teeksid seda automaatselt ja te ei saa oma kasside uuendamiseks piisavalt ressursse!
Kitty Cat Tycoon Simülasyon iue
See on armas, kuid reklaamide hulk, mida peate millegi saamiseks vaatama, on naeruväärne ja poehinnad on veelgi enam. Kurb tõdeda, kuid see on otsene pettus
See on armas ja nauditav mäng, kuid kui ma jõuan teisele tasemele, ei lase see mul mänedžere alistada. Ma jään teisele tasemele kinni ega saa kunagi midagi muud teha. Isegi proovisin oma edusamme taaskäivitada ja sama juhtus.
Mul on siin tõsine probleem. Ma ei tea, miks, aga kui ma ülesande täitsin ja kasti avan, ei saa ma haldurit endale nõuda ja ma ei saa ka mängu tagasi minna. Sellepärast ma lihtsalt väljun ja avan mängu. Loodan, et saate selle probleemi lahendada.
Mulle meeldib mäng! Minu ainuke probleem sellega on see, et ekraan tundub alati väga ülerahvastatud, seal on nii palju kõrvalisi asju ja õhupall tuleb nii sageli, et tundub, et toimub nii palju, et mul on vaevu ruumi näha. Pole ühtegi seadet, mis lubaks mul öelda, et ma ei kavatse raha kulutada, et neid oma mobiiliekraani piiratud ruumist välja lükata, nii et see on pisut tüütu. Seda saab parandada, kolides selle lihtsalt poodi. Peale selle on see minu arvates suurepärane mäng!
Nii et ma sain selle mängu oma varutelefoni täitmiseks ... mulle meeldis see! Kulutasin reklaamidest vabanemiseks raha, siis see lakkas töötamast ja seisis laadimisekraanil üle poole tunni ja mitte midagi. Sain selle selle telefoniga lahti ja panin selle oma teisele ja nüüd ei saa ma oma ostetud idems või midagi muud, proovin seda uuesti osta ja mängupood ütleb, et mul on see juba olemas...Ei näe välja nagu reklaamitud, kuid otsustas siiski jätkata mängimist, mis oli mõnda aega lõbus, kuid muutus kiiresti keeruliseks afääriks. Soovin, et kasside ja kalade hankimise osas oleks see rohkem teie hamstrimäng. Tundub, et see üritab teid sundida VIP-paketti ostma, et saaksite korraliku kiirusega edasi liikuda
Kitty Cat Tycoon Penyelakuan hpk
See on nii cuuuuuuttttteeeee! Aga liiga palju reklaame. :')
Mäng on päris tervislik ja armas, kena korja ~
Võrguühenduseta münte ei teenita. Müntide saamiseks peate istuma avatud mänguga. Edenemine on nii aeglane, et niimoodi istumine pole tegelikult lõbus. Kui see probleem nüüd lahendati, siis see mäng meeldib mulle väga.
Mäng on üsna sõltuvust tekitav, kuid see pettus püüab teid raha kulutama panna. Reklaamide vaatamise kahekordistamisvalik töötab mõne tarne korral ja seejärel peatub ja teeskleb teie väljamaksete kahekordistamist. See, mida te tegelikult saate, on teie tavaline kohaletoimetamise väljamakse. Ja erisündmuste puhul tõuseb ruleti hind nii kiiresti, et teie areng muutub kiiresti üliaeglaseks. Kaalusin reklaamide puudumise eest maksta, kuid see on naeruväärselt kallis.
See on tasuta mängitav mäng, kuid kui te ei vaata nende lõputuid 45-sekundilisi reklaame, ei saa te mängus edasi liikuda.Nende saagid on äärmiselt võltsitud, saate ALATI madalaima saadaoleva tasu, olenemata sellest, mitu korda ratast keerutate (teatage Google'ile). See kordub ja see ei tööta taustal, nii et raha kogumiseks ja teisele tasemele tõusmiseks kas sõna otseses mõttes mängite päevi või vaatate lõputult reklaame, et kiiremini raha teenida. Reklaame palju, pole lõbus 👎
Väga armas graafika ja lihtne mänguviis, kuid ekraan MEELDIB tarduda, kui ma suvalist valikut vajutan. Väga tüütu, et peate rakenduse sulgema ja uuesti avama.
Mäng on üsna korralik, kuid pidevad preemiareklaamid võtavad nalja. Kui tahan saada suurt raha, kahekordistada missioonipreemiat või saada väikest võimalust teenida ruletirattas topelttasu, vaadake reklaami. See on pidev reklaamide kasutamine, mis rikub minu jaoks enamiku nendest mängudest.
Meelelahutuslik mäng, saate seda mängida, kui teil on igav.
Sunnitud täisekraanireklaamide rullimine. Automaatika lukustus. Proovin varastada palju paremate mängude stiili, kuid halvimate mängude mehaanika järgi. Lihtsalt pole lõbus, isegi enne, kui olete palgamüüri tabanud.See mäng võttis minu kontolt raha, maksin millegi eest, ütlesin, et ost ei olnud lõpule viidud, maksin uuesti ja siis andis see kauba mulle, tegin seda 2 erinevat korda ja kui ma oma kontot kontrollisin, tuli see välja 4 korda . Ära mängi
OMG! See mäng on nii aeglane ja igav! Ma armastan kasse, aga see mäng ei ole kassi mjäu.
Ärge laadige seda alla!!! See mäng on raha haaramine. Isegi kui vaatate iga reklaami (sõna otseses mõttes rohkem kui 1 reklaam minutis), ei piisa sellest ilma raha kulutamata. Hinnad on HULLUD. 30 dollarit VIP eest. Ma pole seda üheski mängus kunagi näinud. Mäng on kergelt lõbus, kuid mitte seda väärt.
Kui vaatate videoid preemia kahekordseks suurendamiseks, sulgeb video lõpus rakenduse ja peate sulgema. Sa mitte ainult ei kaota oma "kahekordset" auhinda, vaid kaotate võrguühenduseta kogunenud mündid. Kui pettumus tühikäigu mängu kohta.
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Casual kcfu
pole kaua mänginud, aga see on nii armas!
Kitty Cat Tycoon Simulacije yike
Mäng on päris armas! Ma naudin selle lihtsust siiani.
Nii palju kui ma seda mängu naudin, proovib see iga nurga tagant raha välja väänata. "Sündmused" on iga kord samad ja need on põhimõtteliselt kohustuslikud, kui soovite oma põhipuud jätkata. Ma jään sündmustega iga kord samale tasemele, sest need teevad nii järgmise toa kui ka ruletiratta avamise hinnas ebamõistliku hüppe. Kui sündmuste taset muudetaks, et saaksin TERVE üritust nautida, siis ma arvan, et see meeldiks mulle rohkem
palun ärge tehke sellest lisatoetumismängu
See mäng on üliarmas, kuid viis paljudele reklaamidele
Playomg hojursile ja edenemine peab kohe algusest peale mänedžerid ja kaardid lahti võtma ning .prpgress on liiga aeglane, et omandada kalliskive, et avada edenemiseks hallatavad mängijad, nii et liiga igav bjt võib olla hea.
Võta mu raha. Krahhi mäng. Ei pea andma meie preemiaid. See on armas mäng, aga tõsiselt? Panin sellesse natuke raha, mäng jookseb kokku. Minu laadimisega pole probleeme. Ilmselt SUUR PROBLEEM anda mulle selle, mille eest ma maksin.
super armsad kassid! see on hämmastav mäng!!